Afslanken en figuurcorrectie

Afslanken en figuurcorrectie sinds 1991 

In onze cursus volgens de 'no nonsense methode' van Van Asdonck sinds 1991, gaan wij van vier hoofdzaken uit:

1. Motivatie 
2. Eetgewoonte
3. Bewegen
4. Continuïteit


1-Motivatie

De cursist moet goed gemotiveerd zijn om aan deze cursus deel te willen nemen. Tijdens de cursus zullen wij de cursist helpen om gemotiveerd te blijven en proberen de motivatie te versterken.

 

2-Eetgewoonte

In samenwerking met de voedingsdeskundige, die gedurende de gehele cursus betrokken blijft bij het afvallen, wordt de eetgewoonte nauwkeurig, daar waar nodig, bijgestuurd. De begeleiding van de diëtiste zal individueel gebeuren.

3-Bewegen

Het is onmogelijk om binnen het tijdsbestek van de cursus dat maximale resultaat te behalen zonder daarbij aangepast te bewegen. Afvallen doe je hoofdzakelijk door je eetgewoonte aan te passen en figuurcorrectie train je door het volgen van ons speciale trainingsprogramma. Hierin word je wekelijks persoonlijk begeleid.

4-Continuïteit

De ervaring leert dat na het halen van je streefgewicht, het moeilijk is deze vast te blijven houden. Men heeft de neiging om terug te vallen in het oude eet- en leefpatroon. Daarom geven wij je na de cursus de mogelijkheid om gedurende drie maanden nog begeleid te worden.

De nieuwe cursus start op dinsdag 15 januari 2019.

Voorlichtingsdagen zijn dinsdag 20 november en dinsdag 11 december van 19.30 uur tot 20.30 uur. Hier kunt ook kennismaken met het cursusmatriaal.