Personal training

Waarom een personal trainer/mental coach?

  • Om je persoonlijk te motiveren, te stimuleren en te begeleiden bij het halen van jouw doel. Dit doel kan op het sportieve, maar ook op het zakelijke vlak liggen.
  • Het trainingsprogramma is afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling en je mogelijkheden, daarbij rekeninghoudend met je fysieke en mentale basiseigenschappen.
  • Je kunt trainen op het moment dat het jou uitkomt, dus ook buiten de openingstijden van het sportcentrum.
  • De trainingslocatie kan naast het sportcentrum ook een door jou gekozen locatie zijn.

 

Wie is jouw personal trainer/mental coach?

Personal trainer Richard van Asdonck heeft een brede algemene en specifieke ontwikkeling op sportgebied. In 1980 is hij op 25-jarige leeftijd afgestudeerd aan het CIOS te Overveen met als specialisatie atletiek en differientiaties badminton en boksen. Als wedstrijdvechter van 1976 t/m 1984 in karate, kickboksen en savate heeft hij ervaren wat afzien is en de wil om het maximale uit jezelf te halen. Tevens heeft hij vanaf 1981 tot heden ervaring in lesgeven bij Justitie en Veiligheid als docent fysieke en mentale weerbaarheid en IBT-docent, waarbij hij o.a. de lessen verzorgt voor zowel het personeel, de bijstand eenheid en de gedetineerden. Voor meer informatie kijk onder: geschiedenis.

richard-van-asdonck.jpg

Ervaring

Al vanaf de oprichting van Sportcentrum van Asdonck in 1978 begeleidt en coacht Richard bij o.a. fysieke en mentale weerbaarheid en bij afvallen en gewichtscontrole, fitness, hardlopen, persoonsbeveiliging (ND 233) en bij het verleggen van uw grenzen en doelen, zowel op het zakelijke als op het sportieve vlak.

Informatie en de kosten

Hiervoor kan je geheel vrijblijvend contact opnemen met Richard van Asdonck: tel. 06-55130656 of e-mail info@asdonck.nl